Tekst og foto. Franciska Munck-Johansen. Skal du ha gjester i julen eller på nyttårsaften. Da har vi desserten som ser ikke bare ser imponerende ut, men som også er veldig enkel å lage
Dette brødet MÅ dere bare prøve. Full av deilig smak av ost, urter og hvitløk og helt nydelig å se på. Passer perfekt som tilbehør til en god middag eller en god varm suppe
Foto. Little Spice Jar. I dag har jeg litt av en oppskrift til dere. Dette hvitløksbrødet smaker ikke bare helt fantastisk, det er også super enkelt å lage og det blir et flott midtpunkt i en god middag
Vanligvis bruker jeg använda äggulor/eggeplommer når jeg lager glassen/isen, men denne gangen trengte jeg dem til noe annet, så jeg testet med kondensert mjölk (som jeg ofte användar annars når jeg lager glass/is), og det ble såå bra
Heisann alle sammen. Berre innom med to enkle lunsj / middagstips idag. Eg syns det er veldig viktig å presisere at det tar ikkje lang tid å lage til og spise sunne måltider
Dette brødet er ganske grovt så det trenger god etterheving. Han har ikke bare helt fantastiske oppskrifter, men han er også både positiv og dyktig, og så baker han med hjertet
Dette er en av de beste sjokoladekakene jeg noen gang har smakt. En saftig, fudgy og søt fornøyelse. Oppskriften har jeg fått av ei venninne, som jeg nok en gang må takke for å ha introdusert meg for denne herligheten
Inspirert av Kristina Andersen. enklere rundstykker får du ikke, og i tillegg smaker de supergodt. Noen få enkle ingredienser som de fleste har, og vips, du har ferske crispy rundstykker til helgefrokosten
Sjokoladedrøm i tre lag. Barseltreff, Bursdag, Comfortfood, Dessert, Frokost, Kake, Sjokolade. Jeg stekte i to omganger, men det enkleste er å ha to 22 cm eller eller tre 20 cm like store former, så klart. Tre lags sjokoladekake med megagod glasur 5 dl sukker
Her har jeg laget både hamburgerbrød med valmuefrø og baguetter. Dette var opprinnelig en oppskrift på hveder, en type søtt brytebrød danskene er veldig glade i
Fantastisk god snickerskake. ca. 80 små ruter. Nøttebunn. 6 eggehviter. 200 g melis. 200 g malte peanutter + 300 g peanutter til p ha over karamellsausen
Derfor tenkte jeg gi dere tre enkle frokostforslag av havregryn. Du trenger. Det er veldig viktig å bruke bakepapir, da dette trekker ut fuktigheten og gir deg crispy havremüsli, og ikke dvassne havregryn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.