Passer godt til forrett og på tapasbordet. Skjær tomat, løk og mozzarella i skiver. Har du en mandolin kan du skjære løken på det tynneste, og tomaten på en tykkere innstilling
Jeg var så heldig å få en kjapp innføring i faget av faren til min beste venninne, og i dag. Ikke visste jeg at det var så enkelt å lage sin egen Mozzarella ost
Det er den delen der stilken har vært du vil ta vare på. Bruk pekefingeren til å skille skallet og kjøttet på appelsinen ved at du forsiktig plasserer fingeren i åpningen du har laget og jobber deg rundt hele appelsinen til skallet sitter løst
Lag persillepesto ved å kjøre alle ingrediensene sammen til en jevn blanding med stavmikser. Jeg prøver å velge det sunneste alternativet om dagen, men innimellom må man bare slenge på et sprøstekt mozzarellalokk
Dette er en god rett i seg selv, men den passer også godt som tilbehørtil kjøtt og fisk. Du kan enkelt lage variasjoner av Grillet aubergine med tomat og mozzarella ved å legge alle typer skinke, chorizo eller salami mellom lagene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.