Bland sammen alle ingrediensene til paideigen i en kjøkkenmaskin og la deigen hvile i kjøleskapet. Riv deigen på et rivjern og trykk den ut i en paiform
Den beste måten og oppbevare dette er i ett tørt norges glass med en tett lokk. Vil du ha en smakfull sprøhet til retten, passer dette krydderet til fisk, kjøtt og salater
Var inne i o mektige matblogger Trines bloggog sjekket middagstips, og kom over denne retten. Oppskriften her er relativt lik Trines (dog med noen små endringer)
) soltørket tomat, noen sorte oliven og sjalottløk. Paideigen kan godt lages lang tid i forveien, og enten oppbevares som deig i kjøleskapet, eller forstekes ferdig på morgenen eller kvelden før
Været ute minner mer om tidlig høst enn om blomsterspiring og sommerfornemmelser. Jaja - ingen grunn til å ikke kose seg inne - her er en deilig og kjøttfri, men fyllende, suppe som passer godt til kaldt og vått vårvær
Middagen jeg laget i dag er ikke hverdagsmat, ikke fordi den er så vanskelig å lage, men det tar tid og derfor passer nok denne retten best på en søndag eller når man skal ha gjester, hvis det ikke er ferie
Foccaciabrød er godt til det meste, og jeg hadde lyst å prøve noe nytt i dag da vi skulle grille. Bestemte meg for å prøve et foccaciabrød med buljong og tomat og løk
Et annet tips jeg må få dele er at dette er en helt super lunsj og kveldsmat. Jeg pleier å ha suppen med meg på en termokopp eller termos, sammen med to hardkokte egg og litt frukt
Masse tips og oppskirfter på grillmat og tilbehør skal eg selfølgelig dele framover, dagens oppskrift på fylte tomater passer som tilbehør til både kjøtt og fisk, grilla eller ikkje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.