Dagens oppdrag er et lite foredrag om enkel bruk av frukt og grønnsaker. Jeg er invitert av Surnadal Hagelag til å fortelle litt om hvordan vi kan fråtse i høstens frukt og grønt
Soyamelet er det som blir igjen etter produksjon av soyaolje,og jeg er stor fan av å ikke kaste mat. Konsistensen etter bløtlegging minner om kjøttdeig,og kan derfor med stort hell brukes som kjøttsaus eller til burgere og middagsboller
Jeg er storforbruker av fryseboksen min. Geniale matmuffins. For en supersmart oppfinnelse altså, haha. Jeg pleier ofte å lage litt ekstra når jeg lager noe, slik at jeg har noe å fryse ned
Tofu er en sammenpresset masse av soyabønnerog gjør seg ypperlig i det veganske kjøkken. Tofu er proppfult av proteiner, og inneholder ogsåfolat, kalsium, magnesium, fosfor og natrium
4 store lefser. 4 store lefser. Jeg lager endel mat som inneholder laks. I Norge har vi god tilgang på kvalitet, og den røde fisken er svært sunn samtidig som den er smakfull og meget anvendelig
Marshmallow-fondant 30 min Enkel 10 Oppskriften er hentet hos CacasDenne fondanten kan brukes både til å trekke kaker med, til modellering av figurer og til å lage blomster
Jeg toppet min med litt reven ost. Pai er helt genialt. I det øyeblikket du bytter ut butterdeigen og fløten har du alle muligheter til å lage en sunn middag eller lunsjrett med hva du enn har i kjøleskapet
Total Time. Total Time. De kuttes i passe store biter, ikke for små og ikke for store. Fungerte fint, kunne hatt på mer ost på toppen, og jeg tror at litt ost i potetlagrene også gjør den veldig god
Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Dette synet møtte oss når. vi kom hjem i ettermiddag. Nå har jeg testet ut crock pot'en min 3 ganger. Får ikke bestemt meg for om jeg skal kalle den en crock pot eller en slow cooker, men kjært barn har jo som sagt mange navn
Visp äggvitor och socker til marengs. 4 äggvitor/eggehviter. Jeg bruket först tillsätta äggvitorna/eggehvitene og visps de på lav hastighet i ca 40 sek. 4 äggvitor/eggehviter
Et godt tips når man lager hjemmebakte brød og rundstykker kan være å bruke brødskala-kalkulatoren. Min deig stod 14-15 timer, men den kan også fint stå lenger. La stå i 15-20 minutter, til du ser rundstykkene begynner å få farge på toppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.