Foreløpig er det ganske begrenset hva jeg lager, men om ikke lenge er Mikkel stor nok til middager med kjøtt og fisk, så får vi se om jeg husker noe av gamle kunstner
De er enkle å lage, de er fulle av godsaker og super praktiske til matpakken. Matpakkesesongen er i full gang, og dette er en av barnas absolutte favoritter
Begynn med kaken ta kaffen i en gryte og visp inn kakaoen gi det et lite oppkok(pass på å ikke bruke for høy varme da blir kakaoen bitter) sett blandingen tilside for avkjøling
Legg svinekjøtt til marinering, Jeg brukte litt soyasaus, limesaft og revet hvitløk. Jeg er veldig glad i å lage god mat fra bunnen av, men det trenger ikke alltid være så tidskrevende som mange tror
Her har dere et supert tipstil en enkel og en smakfull forrett. Da jeg smakte den, ble jeg positivt overrasket fordi den smakte bedre enn jeg hadde forventet
Her kommer et tips fra hvordan vi gjordedet. Det skal sies at jeg er nokså god til å lage mat og i tillegg har vi kokker i familien med tilgang på storkjøkken
Jevn ut blandingen på et stekebrett med bakepapir og det beste er å jevne ut med fuktet håndflate. Det er viktig å huske på to ting etter at man har lagt inn knekkebrød i ovnen
Monica Csango og Lars Lian ga meg flere godetips, som jeg gikk hjem og prøvde ut. Som mange av dere vet har jeg i disse dagene vært fult opptatt med å spille inn programmer til Kakekrigen
Stek kjøttdeig, fin hakket løk, paprika i terninger, presset hvitløk og aubergin (det som ble fjernet da gropen i auberginen ble laget) skjært i terninger tildet er gjennomstekt
Men prøv å ikke drop frokosten da det er et veldig viktig måltid som skal gi overskudd og energi til første del av dagens gjøremål, og det beste av alt
Endelig lørdag og jobbefri helg for min del. Her kommer litt forskjellige sunne tipstil helge kosen. #spisogspar #blogg #mat #snacks #lørdag #kos #Norge #vår #april #helg #helgekos #foto #helse #livsstil #sunn #oppskrift #mamma #mammablogg #blogglisten
Eggedosis var noe jeg spiste mye av som barn, det er enkelt og raskt å lage og smaker kjempegodt. Idag lager jeg eggedosis med en ny vri som gjør den mer frisk på smak
De blir ofte omtalt som “forgotten cookies”, og i noen tilfeller blir detilsatt diverse smaker. En marengs som er glansfull, som ikke har synlige sukkerkorn, og som i tillegg smaker godt
Hvordan du bruker frukter og bær er opp tildeg selv. Det gjør at man får en helt annen type kake enn den «tradisjonelle bløtkaken» som vi nordmenn gjerne er vant med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.