Legg ribba i en ildfast (jeg bruker metall) form med svoren ned. Da fjernes beinstøv etter saging av bein, blod og evnt annen utvendig rask og rusk som ikke gjør noen nytte
Legg fisken i ei smurt ildfast form. Godt Nyttår. Sidan me har ein stor dag som kjem i august, seie da seg sjøl at me kjem til å ha hovedfokus på sunn mat framover
Denne helgen skal det for min del være mye trening og juleforberedelser, det er en bra kombo. så reiste jeg bort forrige helg, så da ble det som det ble, men sånn er det jo innimellom
holde du lettere røra fri for klumper,. Den offisielle Vaffeldagen er i dag. I den anledning, vil jeg dele en oppskrift med dere på litt syrlige vaffler
Sukrin Gold er satt sammen av flere naturlige søtstoffer, og blandingen av disse gir en smak som ikke står tilbake for det brune sukkeret vi kjenner fra før
Det er en fordel å skjære bananene i skiver før du fryser de. DESSERT TIME. Isen må spises med en gang, den smelter ganske fort ellers må du putte den tilbake i fryseren, men den er best når den er nylaget
Ikke den aller beste treningstimen jeg har hatt, men allikevel mye bedre enn ingenting. Først må jeg bare få si tuuusen takk for alle de fine og positive tilbakemeldingene på sangvideoen
Forventningen til hva året kan bringe henger i luften, optimisme, muligheter, gledene ved minnene om året som ligger bak, og spenningen ved det som ligger foran - alt er med på å gjøre begynnelsen på året til noe helt spesielt
For ca en ukes tid siden var jeg innom bloggen til Linda Stuhaug. Design og koding. Nytt favorittsnacks. Jeg er der ofte for å finne inspirasjon til mat, og jeg fant det hellige innlegget om speltlomper
Breakfast time. 28. 10. 2014 kl. 11 i. Frokost. Ingen kommentarer. ♥ God morgen. Nå har jeg nettopp spist en god frokost og skal snart hive meg på trening
Vi skal ikke pusse noe voldsomt opp, men det blir maling på alle vegger, noen nye vinduer, nytt gulv og lister på soverommet og ja, litt diverse småplukk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.