Det er lov å bruke eplesyltetøy med biter hvis du ikke gidder å koke eplene. Til dessert hadde vi tilslørtebondepiker, noe som jeg føler hører veldig høsten til
Krydre med kanel og avkjøl. Desserten bør serveres nylaget. Kok epler i sukkerlake og mos dem (eller bruk ferdig eplemos/syltetøy) Legg kavring, eplemos og krem lagvis
Rør godt, og smak til med sukker og kanel til du er fornøyd. ingredienser. ha gammelt, glutenfritt brød uten skorper i en food prosessor, og kjør godt slik at det smuldrer seg til småbiter
Man tager knust kavring, eplesyltetøy og pisket krem og legger lagvis i en skål. Tilslørtebondepiker er envelkjent norsk dessert som hører eplesesongen til
Eventuelt ein liten skvis med ferskpressa sitronsaft. Kva med å bytte ut eplemosen i dei tilslørtebondepikenemed heimelagde, hermetiserte plommer som har brukt hausten til å godgjere seg
Ha de i en kjele sammenmed vann og sukker og kok til de er møre. Skrell og skjær eplene i terninger. Pisk opp kremfløtensammenmed sukker og vaniljesukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.