Oppskrifter på lavkarbo knekkebrød finner man vel egentlig overalt, men siden jeg lagde det i dag, følger jeg strømmen og kommer med oppskrift på mine også
Blåbærcupcakes med vaniljefrosting og marengsdotter på toppen. Nå er jeg endelig kommet tilbake til min vanlige hverdag, og dermed får litt mere tid til overs til å kunne bake
Hadde ei prøveskive med sjokoladepålegg. )En porsjon med 1 dl creme fraiche og 15 gramsjokoladepålegg, er søtt og godt og gir kun 3,35 g karber. Og i tillegg litt heimelaga blåbærsyltetøy, som er søta med feks tagatesse - 20 g tagatesse pr 400 g blåbær
Slikkepott med langt skaft. Jeg starter alltid med å ha lunket vann i en bolle, og jeg bruker alltid samme bolle (slik sett har jeg opparbeidet meg erfaring på hvor stort brødet blir avhengig av væskemengden) og så rører jeg ut tørrgjær i bollen
Tildamed kanin (Tilda and her bunny) fra Magnolia Ink / Blekk. Siden fotografiet (se nederst) gikk i lilla, grønt og hvitt ga fargene seg selv, og i og med at jeg hadde et papir med fioler valgte jeg det
Da kan mine foreldre se hva litjtausa driver med, og jeg får samlet litt i dagboka mi her inne. "Gulige" kort med konvolutter til, og så skal jeg lage monogram og kopiere på tekst inni kortet, håper det blir bra, trallala
Inspiration till middagen fick jag hos den trevliga bloggen Tildas kök och vin. Salta och peppra med citronpeppar och lägg några citronskivor ovanpå filéerna
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.