Dessverre vet jeg ikke hvem somer opphavet til oppskriften, men skulle noen vite det så blir jeg hjertelig glad for informasjon slik at jeg kan legge det tilher i innlegget
I morgen kommer det forresten et innlegg om lavkarbo-kosthold til de som har rynket på nesa da jeg har sagt at jeg nå spiserkarbohydratredusert i forhold tiltidligere
I helgen puslet jeg med et kakeprosjekt som jeg tenker å prøve å få tiltil et bryllup i september. Til dette prosjektet trenger jeg tre veldig tynne sjokoladekakebunner
Samtidigsom omeletten stekertilsetter du alt det andre. Av og til kan det være vanskelig å finne ut hva man skal spise til frokost og lunsj, men for meg er det alltid full treff når jeg lager omelett
********Ingredienser. 1 liter varmt vann. 2 ss sukker. 50 gram fersk gjær. 1 ts bakepulver. 812 gram grov melmix Toro ( 2 pakker ). 1) Bland sammen vann, kefir våtgjæren, salt og sukker i en bolle. 2) Tilsett alt det tørre. 4) Fordel deigen i 3 bakepapir kledde brødformer på 1,5 liter med en stor skje. 5) Heves til dobbel størrelse. 6) Stekes fra kald ovn 175 grader varmluft, nederste rille, ca 50 minutter. 1 liter varmt vann
trakt eller andre tingsom skal i kontakt med safta før den er i flaska. I år har vi hatt en god kirsebærhøst – faktisk det eneste vi har hatt noen høst av i det hele tatt, siden morellene var ribba da vi kom fra ferie, og all ripsen ble tatt av fuglene i natt
Om de ikke skal serveres med en gang, legg pannekakene på bakepapir så du kan rulle de inn i dette tilslutt, da kan du varme de litt i ovnen rett før servering
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.