I helgen puslet jeg med et kakeprosjekt som jeg tenker å prøve å få til til et bryllup i september. Til dette prosjektet trenger jeg tre veldig tynne sjokoladekakebunner
********Ingredienser. 1 liter varmt vann. 2 ss sukker. 50 gram fersk gjær. 1 ts bakepulver. 812 gram grov melmix Toro ( 2 pakker ). 1) Bland sammen vann, kefir våtgjæren, salt og sukker i en bolle. 4) Fordel deigen i 3 bakepapir kledde brødformer på 1,5 liter med en stor skje. 6) Stekes fra kald ovn 175 grader varmluft, nederste rille, ca 50 minutter. 1 liter varmt vann
Enkel, lett og sunn sommermat. Del opp salat, tomat, litt vannmelon og fetaost i terninger. Dessert. Grove fiskekaker (80%) med aspargesbønner og salat. Til 2 porsjoner treng du. 1 pk fiskekaker (4 stk), 1 pose frosne aspargesbønner, pestodressing (eller pesto), grønn salat, tomat, vannmelon og 100 gr fetaost. Varm fiskekakene midt i ovnen på 200 grader varmluft i 12-15 minutt. Den innheld 10% fett, ersuperfyldig og smaker nesten som piska krem. 1 pk fiskekaker
Med litt ekstra tid i ferien blir det også ekstra tid til å spekulere i mat. Tror jeg har lagt ut en lignende oppskrift tidligere, men denne er spica opp en god del og ikke minst fått godt følge av ferskeurter fra egen kjøkkenhage
Deilig sommermat. Håperdere har hatt en fin dag. Pastasalat erherligsommermat og passerperfekt på varme sommerdager - som vi dessverre har hatt litt for lite av i år
I år har vi hatt en god kirsebærhøst – faktisk det eneste vi har hatt noen høst av i det hele tatt, siden morellene var ribba da vi kom fra ferie, og all ripsen ble tatt av fuglene i natt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.