Beer can chicken, eller beer butt chicken som noen kaller det (ganske logisk. Jeg har sett mange bilder av beer can chicken og hatt lyst å prøve å lage det så lenge
Åh, så deilig det var å stå opp til både solstråler og en helt nydelig frokost i dag. Du vet det er en god frokost når du regelrett kjenner du blir trist når glasset er tomt
Da har reminiscencemannen nok en gang slått til med en ølrett fra Jan Vardøen. Dette ser muligens noe vulgært ut, men saftigere kylling skal man lete lenge etter
God tirsdagskveld. ). Sitter her helt mør i armene etter x-antall timer lesing og skriving, men jeg tenkte likevel det kunne være hyggelig med et lite blogginnlegg før leggetid
Dette gjelder for så vidt også for aïoli og andre majonesvarianter, selv om jeg vil vispe cesærdressingen for eksempel litt mindre enn en ordinær majones
Det er faktisk første offisielle sommerdagen idag. Og da hører jo grillen med. Her er en god oppskrift på en hjemmelaget BBQ saus, som kan brukes på hva som helst av kjøtt
Midt i sommer turnéen hadde jeg endelig to fridager, og da gikk de rett til matlaging. Første dagen lagde jeg Baby Back-Ribs på min nye pellets grill, en elektrisk Memphis
Riv kjøttet i biter og topp med hvitløksdressing og frisk koriander. Hvitløksdressing. I mellomtiden finsnitter du vårløk, chili, melon og agurk og rører sammen en hvitløksdressing
De siste dagene har gått. fort. Har kost meg med kjæresten og gode venner blant annet. Jeg er kanskje mer flink til å oppdatere på Instagram og Fitnessbloggen enn jeg er her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.