This healthy vegan brownie is made with only 3 ingredients/Denne sunne vegansk browniesen lager du med kun 3 ingredienser 1-2-3
https://m.facebook.com/dkonditori
https://m.facebook.com/dkonditori

This healthy vegan brownie is made with only 3 ingredients/Denne sunne vegansk browniesen lager du med kun 3 ingredienser 1-2-3

  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 600 GramBanana/banan
  • 300 Gram peanut butter/Peanøttsmør
  • 70 unsweetened bake cocoa/usøtet bakekakao
  • optional
  • 1-2 tablespoons of dark maple syrup or honey for sweetness 100 grams of rice-milk chocolate, coarsely chopped 70 grams of chopped nuts
  • Valgfritt
  • 1-2 ss mørk lønnesirup eller honning for sødme
  • 100 gram rismelkesjokolade, grovhakket
  • 70 gram hakkede nøtter

Instruksjoner

    Moss the bananas well and set aside. You can use a fork or have the bananas in a blender to get a single smoother pure. You can also use a spellmixer. 2. Melt the nut butter over low heat until it becomes liquid, and stir in the mustard and bakekakao. If you want to add salt, vanilla and / or sweetener, do it now. 3. Chop any chocolate and nuts and stir with a spatula. 4. Grease a small frying pan approx. 20X20 cm, or less, and benefit the tube in the mold. 5. Place in the middle of the oven and cook at 175 degrees for approx. 20-25 minutes, or until pierced. 6. Cool completely and then in the refrigerator for a few hours, usually overnight. Cut in rows and server.



    1. Mos bananene godt og sett til side. Du kan bruke en gaffel, eller ha bananene i en blender for å få en enda glattere pure. Du kan også bruke en stavmikser.

    2. Smelt nøttesmøret over lav varme til det blir flytende, og rør inn most banan og bakekakao. Ønsker du å tilsette salt, vanilje og/eller søtning så gjør du det nå.

    3. Hakk eventuelt sjokolade og nøtter, og rør inn med en slikkepott.

    4. Smør en liten stekeform ca. 20X20 cm, eller mindre, og fordel røren i formen.

    5. Sett midt i ovnen og stek på 175 grader i ca. 20-25 minutter, eller til gjennomstekt.

    6. Avkjøl helt og sett så i kjøleskapet noen timer, gjerne over natten. Skjær i ruter, og server.

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.