This healthy vegan brownie is made with only 3 ingredients/Denne sunne vegansk browniesen lager du med kun 3 ingredienser 1-2-3
Vurder denne oppskriften!
Din vurdering
Sammenlagt vurdering 00 vurderinger
Ingredienser
600
GramBanana/banan
300 Gram
peanut butter/Peanøttsmør
70 unsweetened
bake cocoa/usøtet bakekakao
optional
1-2 tablespoons
of dark maple syrup or honey for sweetness 100 grams of rice-milk chocolate, coarsely chopped 70 grams of chopped nuts
Valgfritt
1-2 ss
mørk lønnesirup eller honning for sødme
100 gram
rismelkesjokolade, grovhakket
70 gram
hakkede nøtter
Instruksjoner
Moss the bananas well and set aside. You can use a fork or have the bananas in a blender to get a single smoother pure. You can also use a spellmixer. 2. Melt the nut butter over low heat until it becomes liquid, and stir in the mustard and bakekakao. If you want to add salt, vanilla and / or sweetener, do it now. 3. Chop any chocolate and nuts and stir with a spatula. 4. Grease a small frying pan approx. 20X20 cm, or less, and benefit the tube in the mold. 5. Place in the middle of the oven and cook at 175 degrees for approx. 20-25 minutes, or until pierced. 6. Cool completely and then in the refrigerator for a few hours, usually overnight. Cut in rows and server.
1. Mos bananene godt og sett til side. Du kan bruke en gaffel, eller ha bananene i en blender for å få en enda glattere pure. Du kan også bruke en stavmikser.
2. Smelt nøttesmøret over lav varme til det blir flytende, og rør inn most banan og bakekakao. Ønsker du å tilsette salt, vanilje og/eller søtning så gjør du det nå.
3. Hakk eventuelt sjokolade og nøtter, og rør inn med en slikkepott.
4. Smør en liten stekeform ca. 20X20 cm, eller mindre, og fordel røren i formen.
5. Sett midt i ovnen og stek på 175 grader i ca. 20-25 minutter, eller til gjennomstekt.
6. Avkjøl helt og sett så i kjøleskapet noen timer, gjerne over natten. Skjær i ruter, og server.
Du kan bruke en gaffel, eller ha bananene i en blender for å få en enda glattere pure. Hakk eventuelt sjokolade og nøtter, og rør inn med en slikkepott
Mascarponeost brukes når du skal lage Tiramisu eller ostekaker og desserter. Det har vært litt stille fra meg noen dager nå, jeg har vært syk store deler av uken, men er ganske bra nå heldigvis
Og så er de så sunne at man kan spise de hver dag. De som ikke har ordnet seg praksisplass skulle gjøre det og vi andre skulle jobbe med en oppgave vi har fått og dra til den butikken vi har fått praksisplass i for å bli kjent
Kikert snacks kan duspisemed god samvittighet da de er svært rike på mange næringsstoffer som folat, kopper, fosfor, jern og magnesium for å nevne noen
Isen er helt naturlig sukkerfri, glutenfri og vegansk. Din enkle, sunneblåbæris er nå ferdig. Godbiten er full av vitaminer, mineraler, antioksidanter, finer og sunne plantestoffer
Du trenger ikke mikse det til alt er jevnt om du liker litt biter i isen. Sørg for å spe på med litt Biola om du ikke klarer å få massen jevn, men ikke for mye
Når du er fornøyd medkonsistensen er den ferdig og klar for å nytes. Topp grøten med feks økologisk sukker, kanel, smørøye, nøtter, mandler og rosiner Dette ble kjempegodt
Hva sier du til en fargerik, frisk og nydelig smoothie å kickstarte uken med. Den holder seg i kjøleskapet noen timer om du ønsker å spare den til du skal et eller annet, hvis ikke er det bare å hive innpå
Husk at du kan lagre dine favorittoppskriter på mobilen medgratisappen Bloglovin HER. Men jeg vet hvor mye dere setter pris på enkle oppskrifter og enkle ingredienser
Halloween er rett rundt hjørnet og i den sammenheng skal du få et kaketips og steg-for-steg instruksjoner slik at du kan lage en flott og lekker Halloween kake
Jeg fikk dessverre ikke sjekket denne mailen før sent på formiddagen, mange timer etter den ble sendt, så de fikk en annen (flotte Kristine weber) til å stille i stedet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.