Thailaks med kokos
TINE.no
TINE.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • fiskebuljongterning
  • 1 vann
  • 1 løk
  • 1 ingefær
  • 1 hvitløk
  • 1 brokkoli
  • 1 laksefilet
  • 1 TINE Meierismør
  • 1 rød currypaste
  • 1 TINE Lett Matfløte
  • 1 kokosmelk
  • 1 sukker
  • 1 limesaft
  • 1 fiskesaus
  • 1 chilipasta
  • 1 bønnespirerSlik gjør du det Rør ut buljong i kokende vann. Skjær løk, ingefær og hvitløk i små biter. Skyll brokkoli og del den i små buketter og skjær laks i terninger. Fres smør i en dyp stekepanne over middels høy varme. Tilsett hakket løk og curry. La det frese i 4 minutter. Ha i fiskebuljong, fløte, kokosmelk, sukker, limesaft, ingefær, fishsaus, hvitløk og chilipasta. Kok opp blandingen, reduser varmen, og la det småkoke i 3 minutter. Legg fisk og brokkolibukettene i stekepannen, og la det koke 5 minutter. Hell vannet av bønnespirene, og tilsett bønnespirene i lakseretten. Server med det samme.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.