Som smør kan du også bruke kokossmør, eller kesam om du ønsker en magrere variant. Sammensetningen av ingredienser høres gjerne litt rar ut - men det gjer til at dei er proppfulle av vitaminer, mineraler, sunt fett, fiber og metter godt
Har erstattet litt kokossukker med sukrin nå. Ikke helt lik konsistens som de vanlige (dette kommer nok av melet) men nydelig på smak og absolutt myk, fuktig og seig
Peanøttmel er et glutenfritt mel laget av ristede, fettreduserte og finmalte peanøtter. I dag kan jeg by på en fettredusert sukkerfri peanøttbar full av smak
rester av pisket krem eller vaniljekrem. Pisk sammen eggog melk. sukkerfritt sjokoladepålegg. Pannekakene er uten nøtter og gluten, og lages lett melkefri
Avkjøl. Sconsene er uten gluten, melk ogegg. Server kokos scones med ønsket pålegg. Disse er laget med rismel ogkokosmel, og er søtet med sukrin og litt kokossukker
Bruk en blender, stavmikser eller food prosessor og bland sammen kokosmelogegg. Tilsett kokosolje, kokosmelk, vann og salt, og kjør til alt er godt blandet
Jeg har skrevet et eget blogginnlegg om at jeg ikke driver en interesseblogg for cøliakere eller gluteintolerante (du finner det HER om du vi lese det), men denne oppskriften må deles
Her er bildet av en halvspist kake og oppskriften på feiltagelsen som viste seg å bli en suksess. Jeg var ganske skeptisk da jeg satte den på kakebordet- derfor ingen vakre bilder av kaken før den ble sprettet
Smelt kokosoljeog hasselnøttsmør sammen Rør inn kakao og sukrin Ha over i former og sett i kjøleskapet eller fryseren Oppbevares her frem til servering Senere i dag kommer det faktisk et nytt treningsprogram på bloggen
I den forbinnelse dukket jeg ned i arkivene mine for å finne mine favoritt oppskrifter med banan. Og den er så enkel og god at den fortjener et eget innlegg
Jeg la valnøtter i bund av mine former og strødde litt grovt salt over. Til baking, på grøt, pannekaker, i smoothies og nå har jeg funnet ut at den er helt genial å bruke for å lage karamell
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.