Legg inn paprikaen, jeg pleier å dele den i to og legge den inn med skinnsiden opp. Det var jo gøy å bli spurt om da jeg faktisk ikke har laget det før, bortsett fra posesuppe for noen år siden… Ja jeg har laget supper fra pose jeg og, så begynte jeg å lese innholdsfortegnelsene, fant fort ut at slike produkter ikke skulle inn i mitt hus mer
Bland det med resten av kokosmelken og smak om det er passelig på smak. Denne retten er tatt utgangspunkt fra en helt annen rett, men slik ble min middag, og den ble veldig god
Misforstå meg rett, jeg elsker snø og vinter, men nå som vinteren er på sitt kaldeste og mørkeste, så er det fristende å lukke øynene ogdrømme seg til lysere og varmere tider
Til slutt topper du herligheten med cheddar, rømmeog litt deilig hjemmelaget pica de gallo. Legg blandingen i en bolle sammen med kyllingkjøttdeigen, chilipulver, spisskummen, salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.