Ikke bare er det höst, lördag och jeg har precis kommet hem från gymmet (tränar mot tjejvasan och though viking, så det er bare å stå på fremover) – det var også champagnens dag i går (som vi har bestemt oss for å feire en dag for sent haha)
MEN jeg har ingen grunn til å anbefale dere å lage mixen fremfor å lage kaken fra bunnen av. Det er nesten like lett å lage kaken fra bunnen av, og da blir også smaken mye mye bedre
Av og til må en koste på seg litt dyr eksklusiv mat. Og da er en av mine favoritter vilt. Et av de beste butikkene i Oslo for å finne noe godt å spise, etter min mening, er Ultra Colosseum
Men med litt taktisk bruk av aluminiums folie, kan dette lille problemet overkommes. For det er ikke tvil om at denne ribben som oftest er å finne som den aller billigste
Men denne her har en mild og god sjokoladesmak og er faktisk en avtestens beste. De av dere som har fulgt bloggen min en stund vet at frozen yogurt er noe av det beste jeg vet, og heldigvis for meg er det nok av utsalgssteder å velge mellom i Oslo
Jeg vet ikke helt om jeg er helt fan av robotarmene som nå holder lokket nede, men det overrasker meg stort om produsenten ikke har testet all mulig mishandling i flere måneder før de turte å slippe maskinen på markedet
Jeg var så heldig å bli trukket ut til å få lov til å teste Møllerens franske makroner. ) Selv om jeg er glad i å lage ting fra bunnen av så er det ikke alle som har tid eller mulighet til det
Litt ufrivillig har vi testet tre iskremmaskiner. Ligg unna to av dem. Favoritter er nok likevel vanilje-is rett fra ismaskinen, laget på ekte vaniljestang selvsagt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.