MEN jeg har ingen grunn til å anbefale dere å lage mixen fremfor å lage kaken fra bunnen av. Jeg fikk spørsmål om jeg kunne lage oreokakemixen fra møllerens, og legge ut fremgangsmåte her på bloggen
Jeg var så heldig å bli trukket ut til å få lov til å testeMøllerens franske makroner. ) Selv om jeg er glad i å lage ting fra bunnen av så er det ikke alle som har tid eller mulighet til det
Jeg må si jeg var overrasket over hvor tynn deigen/røra ble, men ville ikke endre på oppskriften første kan jeg tester de ut for å se hvordan de smakte etter Møllerens egen oppskift
Oppskriften er inspirert av Vibeke, med litt småforandringer. Personlig syns jeg favoritten var smeltede mokkabønner, men da blir den ikke fullstendig sukkerfri da, men man bruker jo heller ikke så mye på fyllet
Varm opp sakte på lav/medium varme, og rør hele tiden. Når det begynner å boble tar du kasserollen av platen - røren skal nå ha blitt litt fyldigere (dette tok lengre tid enn jeg trodde det skulle, og røren var ikke så kremete som jeg trodde - men den stivner mer i kjøleskapet senere)
Sure blikk fra medpassasjerer i det vi svette og kavete strever oss gjennom flyet. Avkjøl kaken helt. La kremen avkjøles til romtemperatur og pisk inn smøret i 3-4 omganger med (elektrisk) visp
Det er en av de beste kakene jeg vet om, og her er en oppskrift som jeg liker utrolig godt. Avkjøl kakebunnen når den er ferdig, før du setter den over på et kakefat
Avkjøl. Når eggekremen er avkjølt pisker du smøret hvitt, og visper deretter inn eggekremen. Baker Hansen sin og min (litt kornete bilde) ved siden av hverandre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.