I dag holdes denne gamle tradisjonen i hevd med teasalonger i mange av de store hotellene i England. Skikken med ’afternoon tea’ har sin opprinnelse fra 1800-tallet og Anna 7
Hei alle stjerneskudd. I går prøvde jeg meg på en ny variant av lapper til ettermiddags teen. Noen ganger får jeg bare lyst til å åpne skapene å se hva jeg har, og etterpå prøve å lage noe av det
Med färdig pajdeg i kylen så har man snart en middag fixad. Bara att fylla med det som finns hemma i kyl och skafferi, vispa ihop en äggstanning och sedan grädda i 35 minuter
Har du kjøpt for mange bananer - og nå er de brune og lite innbydende. Ikke fortvil, du kan bake kake. Fruktkaker er ikke så dumt, for de er ingen eksakt vitenskap å bake
Det er kanskje ikke noe man "tager" hver dag, men forrige lørdag gikk vi til verket. Siden ytrefileten var relativt stor og flat, bestemte vi oss for at den beste måten å tilberede den på, var å lage biffer
Når det nettopp har vært påske, ungene er hjemme fra skole og barnehage, mannen jobber så jeg er alene med 3 unger, frister det ikke så veldig å dra med seg alle tre på butikken og handle
-( Her er kaken etter at vi tok "hull på´n"Tea timeTROPISK AROMA Oppskrift fra God morgen NorgeOBS. Verktøyet jeg brukteJeg la så duken på kaken og satte på noen tea time lys fra Wilton
og for tida er det skvåsj. I dag laga eg denne retten som eg fann på AltGodt sin blogg om att. I staden for kylling brukte eg 550 g svinekjøtstrimlar som no er på coop-kupp til 30 kr
Lillesøsteren min, Amalie hadde High Tea Party med venninnene sine. Jeg bakte masse godt til dem. De koste seg med te, iste, jorbær, brioche, cupcakes og cake pops
eller var det omvendt. Dette innlegget er nok kanskje litt klisjè. Jeg har nemlig sett at det er mange flotte bloggere som har gått til innkjøp av denne flotte boksen fra Kremmerhuset
Min inspirasjon til matcha grønn te kjeks kom fra en pressevent av Ittalas nye kolleksjon i samarbeid med den anerkjente japanske motedesigneren Issey Miyake
I bring you the easiest, tastiest and most adjustable iced tea recipe you have ever tried. Simply fill a pitcher (or other container, preferably a glass one) with water and add a couple of bags of your favorite tea
Denne retten ble egentlig formet etter "man tager hva man haver"-prinsippet. Jeg ville ha noe med ost, noe med indiske krydder, uten at det skulle ta altfor lang tid(jeg var sulten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.