Når det i tillegg viser seg at bruk av andre og mer naturlige produkter er vel så effektive, er det da noen grunn til å bruke tannkrem med fluor, som for lengst har blitt stemplet som et giftig kjemikalie, og som til syvende og sist ender opp i drikkevannet vårt
Jeg er fryktelig glad i fiskesuppe, gjerne fyldig og kremet, full av fløte og creme fraiche. Problemet er at jeg får vondt i magen av den klassiske fiskesuppen
Her er potetåkeren Nå har vi gravd og styrt ute i flere dager for å få i stand grønnsakshagen. Jorda har stått brakk i mange år, så det var litt av en oppgave (kanskje derfor vi har ventet i det lengste med å starte
Av mange regnet som den beste salatgrønnsakplanten. Selv blir jeg sulten bare av lukten. en med makrell i tomat, og en med kaviar, to skiver sprø slangeagurk og på toppen en skive Norvegia
fermenteringsbernaise i helgen og kjente hvor aldeles nydelig den ble, så ble jeg full av. Årsaken til at min bernaise som du ser på bildet ikke er heeeeeelt smørmyk og volumiøs er fordi at i løpet av de par minuttene dette vispeprosjektet skal pågå, så ble jeg forstyrret av minstemor som hylte seg til å komme opp på kjøkkenbenken for å se på, mannjen banka på kjøkkenvinduet og MÅTTE ha vann fordi han var tørst etter å ha frisert monsterhekken vår med motorsag i to timer og lillemann snubla på stuegolvet og måtte trøstes
Fiskegrateng er noe jeg alltid har elsket, men alltid fått litt magesjau av i etterkant, på grunn av melken, pastaen og hvetemelet som tradisjonelt følger denne retten
", avsluttet jeg den samtalen med å si. Lag luftig eggedosis av egg og sukker. Avkjøl på rist. Bruker du den får 5 dollar avslag på din første bestilling
Sprøstekte torsketunger er noe av det aller beste jeg kan spise og står alltid på menyen når jeg reiser hjem til min mor som bor ved det heftige og lunefulle Stadhavet
Når jeg nå poster hvordan jeg lager yoghurt må jeg komme med en stor advarsel til alle som mener at all melkemat skal pasteuriseres og da i særdeleshet yoghurt på grunn av noen skumle bakterier som jeg ikke er redd for
Lam var det mye av oppe i fjellene, som de stjal og slaktet. For at ingen skulle oppdage dem så forseglet de alle ingrediensene i en leirgryte og begravde den med varmt glør under bakken, dekket den til med jord, og lot den brasiere sakte, til den ble ferdig
Raw sjokoladechiapudding med blåbæris er royal superdessert for barnHvorfor er det slik at barn må drikke av plastikk, spise på plastikk og spise med plastikk
Innlegget inneholder annonselenker i form av egen reklame. Avslutt med garam masala og frisk mynte. Kylling kan kombineres med det meste og hvorfor ikke prøve noe annet enn det gamle vante
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.