Ostesufflé er fantastisk godt, men et kulinarisk mareritt for mange. Tar du den ut for tidlig, og den begynner å synke sammen, så er det bare å putte den inn igjen og den fortsetter prosessen som om ingen ting var skjedd
Derfor dro jeg for noen år siden til min farmor for å lære noen av hennes spesialiteter. Det er viktig at vi tar tradisjonsmaten og tradisjonsbakverkene videre
For meg er cesarsalat en av disse middagene. Det vi brukte for å lage denne salaten var. For å lage dette lager du små topper med parmesan på et stekebrett og har dem i ovnen til de er smeltet
Her finner du masse grønne, friske, ferske naturlige råvarer fri for tilsetningsstoffer. En perfekt løsning for oss med litt dårlig tid på kjøkkenet til tider, og det er en utrolig enkel måte å tilføre dagens måltider litt ekstra grønt i
Ett tips för att rädda maten efter jul är att planera sina inköp, att inte köpa julmat av tradition utan utgå från vad man faktiskt gillar och kommer äta upp
Hva jeg spiser til frokost kommer an på hva jeg har lyst på (og forsåvidt hva jeg har tid til å spise), men å kose seg med varme, nystekte scones med godt pålegg er ikke noe jeg sier neitakk til om anledningen byr seg
Dette er en dessert, men ernæringsmessig vil jeg foretrekke og heller kalle det for en frokost. - Oppskriften gir tre ganske små porsjoner, men bløtlagte chiafrø metter veldig så jeg tror de færreste ville orket mer enn halve porsjonen ovenfor
Her kommer noen forslag til fingermat. Lefserull med skogsbæryoghurt og viltkjøttLefse og skiver av kjøtt for eksempel skinke, viltkjøtt ( har brukt roastbiff av rein)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.