Den syltede rødløken kan forresten brukes til mange andre ting enn bare burger, du kan for eksempel ha den som tilbehør på middagstallerkenen eller som topping på brødskiva
Tatacofredagentil et nytt nivå. Ingen kommentarer. ) Det er viktig å bare strø litt krydder på kjøttdeigen og smake seg til, det skal nemlig veldig lite krydder til
Noen gamle paller, en del skruer, hammer og en drill ble til nye blomsterkrukker på stabburet. Det var et hyggelig helgeprosjekt mellom meg og samboer - og vi får si oss fornøyde med resultatet
Rør hele tiden så det ikke brenner seg. Da har du alltid mulighet til å piffe opp både sausen, gryta. Har du noen gang hatt kjøttkraft til overs, som bare er blitt skylt ned i vasken
Etter hevingen deler du deigen i et antall passende emner og kjevler dem ut til runde brød. Brødene stekes ofte i bakerovn, men de kan også stekes på takke eller i panne
Matvarene kjem til oss i sesongar, og sjølv om matvareprodusentane og butikkane er flinke til å styre logistikken for oss, så er det å kunne ta vare på sine eigne råvarer ei veldig tilfredsstillande kjensle
I dag kommer som lovet noen ord om hvordan jeg knipset bilder av vakre lille nevøen min da han ble døpt, i tilfelle du har lyst til å ta samme type bilder
Jeg har kjøpt denne fra iherb (for tiden utsolgt dessverre). En moden banan skjæres i skiver og tilsettes helt til slutt – ellers blir den fort litt most og grøtete
Kaken er laget av flott Jannicke Hustad (link til bloggen finner du HER) Tidenes mest mektigste kake, så mektig at jeg faktisk måtte dele den med familien for at den skulle forsvinne
Husker dere at jeg startet på kostveilederstudiet for en stund tilbake. Da jeg åpna mailen fra sensor satt jeg omtrent å hyperventilerte og skalv som et aspeløv
Jeg har derfor meldt meg på det nye nettkurset til Børge Fagerli og Menno Henselmans som varer i seks måneder og gjennom det håper jeg på å hente inn mye ny kunnskap og mer avanserte metoder både med tanke på treningsprogrammering og kostholdsoppsett
Ukene etter påske har vært rimelig travle både på arbeid og i fritiden. halvparten av hver) og varm tiltil 37 grader(litt varmere hvis du bruker tørrgjær). Elt deigen godt i kjøkkenmaskinen(10 minutter) og la den heve til dobbel størrelse. Del deigen i 20 deler og trill ut til rundstykker, etterhev på stekebrett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.