SYLTETØYKAKER/KYSSEKAKER At disse kakene kalles syltetøykaker, kan jeg forstå, men at det et annet sted står kyssekaker, er litt mer uforståelig Torilds mat
Syltetøykaker Forvarm ovnen til 180 °C. Sikt melet i en stor bolle, tilsett sukker, vaniljeekstrakt, revet sitronskall, eggeplommer og smør NRK
Én deig - fire slag I den siste delen blander du 1-2 egg for å lage deilige Syltetøykaker. Sett stekeovnen på 175 ˚C. Ta fram flere stekebrett dekket med bakepapir TINE.no
Syltetøykaker 1. Arbeid sammen ingrediensene til deigen. La deigen stå kaldt i 30 minutter. 2. Rull små boller av deigen og legg dem i små papirformer Allergikokken.no
Glutenfri og melkefri julekaker - Én deig- 7 slag - eller fler - Syltetøykaker. Syltetøykaker. Jeg må innrømme at jeg ikke har bakt noe annet enn pepperkaker til jul de siste årene Glutenfritt - Naturligvis
Syltetøykaker Elt deigen sammen og sett deigen kjølig i et par timer. Kjevle ut en tynn leiv, 2-3 mm. Stikk ut runde kaker ca 6 cm i diameter Varden.no
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.