Denne passer både til hverdags og helg og kan lages med både ørret, laks eller med hvit fisk. Finhakk sjalottløken og la den surre i smør i et par minutterHa i hvetemel og bland sammen - tilsett kraft og hvitvin og kok oppSenk varmen og tilsett litt fløteSmak til med sitronsaft, salt og cayennepepper
Lofoten Hvitvinsaus med sitron og bladpersille er derfor et perfekt følge. Laks og ørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør
Server ovnsbaktørretmed paprikasaus og ris. Legg ørretfilet i en ildfast form penslet med smør. En nydelig frisk, fiskemiddag med smak av paprika, basilikum og rosépepper
Denne retten er klar når pastaen er kokt, fastfood som fastfood burde være. Kutt broccolien i buketter og stek den sammen medørreten i tørr panne på høy varme
når jeg får slike dager ender det ofte opp med at jeg tar det jeg har og lager en ovnsrett. Denne gangen ble det ovnsbaktørret, men her kan en bruke den fisken en ønsker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.