Eg vaks opp med syltaflesk og fårerull til julefrukost, og det blir ikkje jul utan. Å legge ekstra gode ting på brødet er med på å skape julestemninga der eg kjem frå
Jeg har tenkt å lage,karameller ,daim,delfiakake,møsbrømlefser,syltaflesk,serinakaker,pepperkakerer planen,blir mye mindre i år enn i fjord pga jeg ikke gidder å lage noe som ikke blir spist opp eller bare ska ligge i bokser å leve sitt eget liv
I år har jeg tenkt å lage,pølser,ribbe,surkål,serinakaker (men det blir vell gitt bort antar jeg) syltaflesk,hadde vært greit å fått laget lammerull,jaja jeg får se ,tiden går jo så inni hælsiken fort imot jula nå,burde egentlig ha begynt i går,menmen får se hva det blir til tilslutt,tar det litt som det kommer da
Men før i tiden hadde dem lite sånn passe med mat gjennom året men til jul ble noe spesielt pga da slaktet dem grisen eller andre dyr fikk mye kjøtt,laget pølser,syltaflesk,syltalabber,røkte tørka pinnekjøttet selv osv,må gjorde man før i tiden mens nå kjøper man det meste,noen kunnskaper er b,itt borte eller blir da
Oppskrift på Anders Syltaflesk. 07. 12. 2015 kl. 17. 10 i. Julemat. Ingen kommentarer. INGREDIENSER
1 kg ribbe med svor,helst med mye fett hvis du liker det
-) Kanskje e skal lage syltaflesk i år eller kryddersild,tomatsild eller andre silderetta ikke bestemt ennu men tenker på at det kanskje skal lages før jul ,god på maten iallefall
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.