Denne er derfor perfekt til sommermånedene, men gjør seg godt til biffmiddager nå om vinteren også. Jeg leste et sted at sausen kan holde seg lenge dersom du topper den med mer olivenolje, slik at den får et “lokk” med olje på noen centimeter, og oppbevarer den i kjøleskap
150 gr hakkede mandler ( jeg bruker å legge de i pose og slå med biffhammer ). Hell så dette over i formen og stek på 180 grader i 50 min på nederste rille. ) 150 gr hakkede mandler
Tilsett litt olivenolje helt mot slutten slik at den smører seg rundt deigen. Skrell hvitløksfeddene og del dem opp i et par biter før du har dem i kjøkkenmaskinen
Nå er det helg og da står utetrening på programmet så skal ikke se bort i fra at det blir slowcooked mat her i dag også , som lager seg selv mens jeg trener
Den harnoen helt herlige beskrivelser av mat fra Puerto Rico, hvor hovedpersonene stammer fra. Det tror jeg også var en lur ting, for jeg har sovnet over bøkene hver eneste ettermiddag nå
Eller rettere sagt, nå har vi fått inn" juleposer" til hunden. Vi har også fått en egen julekategori i butikken hvor du kan finne julegaver, julestrømper og fyll til adventskalender
Om dette er så veldig nødvendig når jeg klager over at jeg ligger litt etter skjema kan man jo spørre seg, men fra fredag og utover blir en av de travleste ukene i hele mitt liv tror jeg – det er knapt så jeg rekker å spise og sove, så dette er nok helt på sin plass
Det er merkelig at noen bilder snur seg selv, ja, ja dette er dagens trim. Legg hode til siden og trekk motsatt arm nedover og strekk, gjenta på andre siden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.