en klype salt. en dæsj vann (0,5-1 dl). Føles den for rennende til å lage 5 klatter på et bakepapir som ikke renner utover, så tilsetter du litt mer havregryn og lar den stå å svele litt til
Bland to egg med alt det tørre og spe på med litt vann til du får en seig konsistens. Denneoppskriften snubler jeg stadig over, så måtte til slutt prøve den
Kok opp knuste hvetekorn med vann og la det småkoke noen minutter. Dette er et brød til sjeldne anledninger, ikke fordi det er vanskelig å bake, men fordi det kun inneholder finmel og sirup
Dennekaken kan bakes i rundt stor springform, eller enliten langpanne. Dette er brusdagskaken til samboeren min, siden det er fredag så tenkte jeg å dele oppskriftenmed dere
Bland denmed rødvin, og maisennajevning (om nødvendig) Ha det i panna medsoppblandingen. Forleden hadde jeg besøk av min søster og ei dansk venninne vi traff på matkurs i sommer
Grei fremgangsmåte, så hiv deg på saken om du trengeren fin fordøyelseshjelper til julemiddagene. Jeg har brukt en potetstamper tildligere, og du kan om så bruke en kopp med hank til å slå ut vannet av kålen- bare fantasien kan stoppe deg i dette prosjektet
Tørk dem i ovnen da vel. Jeg brukte olivenolje, salt pepper og rosmarin på mine. Husk at tomatene kan brukes selvom de er litt for myke til å brukes ferskt
Her kommer andre historiedelen om Gåsøya, dennegangen om bruket vi bor på. På dentiden var det helt vanlig å dele opp husene i mindre biter, frakte det dit det skulle, for så sette det sammenigjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.