I dag har jeg brukt nykålen som tilbehør til en god biff, servert med en kremet soppsausog. Skjær soppen i skiver og stek den i en stekepanne med litt smør
Smak til med pepper og ev litt salt. Salt og pepper. Prøv denne nydelige soppsausen. Skjær soppen i båter og stek i tørr panne til soppkraften er kokt inn
stek finhakket løk, hvitløk og skivet sopp litt i en panne. 1 løk 1 fedd hvitløk 300g sjampignon 1 beger creme fraishe 2 ss soyasaus litt salt og pepper 1 ss smør. tilsett så soyasaus og creme fraishe og smak til med salt og pepper, la sausen stå å småkoke i noen minutter 17
Bland ut buljong med vann (se på pakningen, hvilket forhold)Finhakk løkenSkjær sopp i skiverFres løken og soppen i stekepannen med rapsoljeHell den ferdige buljongen, crème fraiche og soyasaus i blandingen
Skjær soppen i skiver og brun dem i en panne med smør og olje, sammen med finhakket sjalottløk. Den kan brukes til biff, men er ikke like mør som indre -og ytrefilet
Del rødløken i fine båter og la den surre til den er myk i litt smør/olje på stekepannen, ta skinnet av pølsene og del de også i biter, tilsett pølsebiter, og la de surre sammen med løken i stekepannen
Stekt andebryst smaker utrolig godt og er en rett det er enkelt å lykkes med. Stek kjøttet med fettsiden ned til det begynner å sive blod ut av kjøttet
Jeg serverte retten med en herlig kålstuing av nykål, kokte nypoteter og tyttebærsyltetøy. Kjøtt i mørke er en kraftig og smakfull kjøttgryte med lange tradisjoner, sausen skal være tykk,
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.