Svineskank
Glad i mat
Glad i mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 stk svineskanker/svineknoker (ikke de røkte, får du ikke tak i skanker kan du bruke svinenakke.)
  • Karamellisering
  • 4 ss sukker, eller 1 stk
  • palmesukker om du har det
  • 1 stk stjerneanis
  • 2 ss fiskesaus
  • 2 ss tamarind. (får du ikke tak i tamaraind kan du koke inn 2 dl. hvitvin til omtrent halvparten.)
  • 4 stk sjalottløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 5 stk store chili uten frø
  • chilisaus
  • 4 stk sjalottløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 ss palmesukker
  • 4 ss fiskesaus
  • 8 ss tamarin vann/innkokt hvitvin
  • 1 dl vann
  • 5 stk store grønne chili

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.