Når svinefileten fylles på denne måten blir den saftig og velsmakende, særlig med såpass mye urter, og så ser det så innbydende ut, man spiser litt med øynene også
Svinefilet stekt i marinade som her, gjør kjøttet ekstra smakfull og saftig, stekeskyen serveres som saus, sammen med rosenkål, bacon og mos av mandelpoteter
Han har laget svinefiletmed vevd bacon eller som han kaller det svinefillet medbacon weave. Med en mor som er mer enn gjennomsnitlig interessert i mat, må i hvertfall et av barna bli litt interessert også
Svinefiletmed camembert og bacon faller nok i smak hos de fleste og passer til alle anledninger. Ha meierismør i en varm panne og svinefileten brunes raskt i pannen på alle sider
Denne gryten er laget av svinefilet, men her kan du bruke mørbrad eller andre deler av svin. Det smaker godt med en varm gryte på denne årstiden, selv liker jeg veldig godt å lage "alt-i-en-gryte-eller-form-mat", det er lettvint, lite oppvask, og så passer maten seg selv for det meste
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
D denne er herlig å Fyllt medbacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj. kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet
Legg svinefileten oppå. Pakk sammen rullen, og legg den i ei ildfast form med litt olje i bunnen. Jeg serverte med fløtegratinerte poteter, rosèpeppersaus og grønnsaker
Krydre svinefileten og stek den i stekepannen slik at du får lukket kjøttet. I et av programmene i serien Hellstrøm rydder opp hjemme, så vi at han brukte pærer sammen med rotgrønnsakene, og det måtte vi prøve ut
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.