Vi liker å eksperimentere litt med krydder og marinader. Og til fredagskosen, er det deilig med en lett, enkel og smakfull rett, som heller ikke er for dyr i innkjøp
Når du er fornøyd med resultatet, kan du legge skivene av svinefileten i sausen. Pynt med persille, og server gjerne med for eksempel ris eller potetpuré, og dine favoritt grønnsaker
Skjær det fri for hinner og klapp det tørt med tørkepapir. Krydre med salt og pepper. Når kjøttet nærmer seg ferdig, har du blåmuggost i terninger oppi stekepannen sammen med kjøttet
Kjøttet er smakfullt, mørt og rimelig, og kan varieres med mye forskjellig tilbehør. Dette er også mager mat, og med masse gode grønnsaker til, blir det sunt og godt
Når svinefileten fylles på denne måten blir den saftig og velsmakende, særlig med såpass mye urter, og så ser det så innbydende ut, man spiser litt med øynene også
Denne spennende oppskriften med blåmuggost må nok være den som til nå er rangert høyest på listen. Rensk svinefileten fri for fett og hinne og krydre med salt og pepper
Innbakt svinefilét. Prikk de med en gaffel og smør de med kremost. Del svinefiléten i fire biter. Legg pakken med bretten ned, og prikk en ekstra gang med en gaffel (så slipper dampen ut og pakken blir ikke så blaut)
Svinefilet toppet med baconbiter og løk, nydelig fløtesaus med rosmarin - dette smakte utrolig godt. Kok ut stekepannen med litt vann, og ta vare på det til sausen
Svinefilet stekt i marinade som her, gjør kjøttet ekstra smakfull og saftig, stekeskyen serveres som saus, sammen med rosenkål, bacon og mos av mandelpoteter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.