Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker på hveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell
Det gjør bollene ekstra myke og gode, men du kan også lage disse bollene med annen type gjærdeig. Fyllet som består av hjemmelaget sitronkrem og store blåbær smaker både friskt og søtt på samme tid
Det gjør bollene ekstra myke og gode, men du kan også lage disse bollene med annen type gjærdeig. Fyllet som består av hjemmelaget sitronkrem og store blåbær smaker både friskt og søtt på samme tid
Disse er fylt med makronfyll/mandelfyll, men de kan også fylles med tykt syltetøy, f. Trill dem til boller som har godt av å både hvile seg litt og heve seg litt til
I. n. l. e. g. t. i. h. o. d. r. s. p. k. B. v. a. f. ø. u. b. j. c. 2. 0. 8. ,. m. æ. D. å. M. O. y. J. K. (. ). F. w. N. U. H. 6. 3. 5. 4. x. 1. V. /. 7. C. R. T. S. %. –. ♥ l. d l
Begynn med å lage fyllet ved å røre sammen mykt smør, sukker og vaniljesukker. I dag blir det boller til dugnadsgjengen, og det ble noen makeløse gode boller
Plasser boller i forberedt kakeformen og dekk med en plastfolie eller et rent kjøkkenhåndkle. I en medium bolle kombiner kremost, melis og vanilje og potetstivelse
S. a. f. t. i. g. e. b. o. l. r. F. s. v. n. k. M. d. m. 1. 5. 0. 2. 6. 3. ø. j. æ. D. ,. B. y. å. T. p. E. u. H. (. K. /. ). J. h. c. 8. -. L. 7. 4. *. #. P. n g. d l
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.