Oppskriften på denne retten fant jeg på den kjempeflotte bloggen Maries Matmisjon. En nydelig, lett og god thai inspirert rett - perfekt nå om sommeren
En spennende kyllinggryte, så utrolig smakfullt, litt uvant med kanel og det sursøte. En spennende kyllinggryte, så utrolig smakfullt, litt uvant med kanel og det sursøte
100 g. glassnudler kokt etter instruks på pakken 400 g biff av god kvalitet (brukte velhengt ytrefilet)2 store gulrøtter julienneskåret i lange strimler1 agurk, julienneskåret i lange tynne strimler1 paprika i lange tynne strimler4 vårløk i tynne ringerreddiker om du har i tynne skiver1 neve eller to bønnespirer1 neve eller to med grovhakket koriandercashewnøtter om du har og er interessert en neve sesamfrøStek biffene godt brune på hver side
Denne retten har mannen laget og hentet fra Hellstrøms "Enkle og perfekte menyer". Noen små justeringer er gjort i forhold til hva vi fant tilgjengelig
Lette meg frem i noen gamle kokebøker jeg hadde og fant en oppskrift på sursøt syltet paprika. Smak og behag, jeg ble ihvertfall veldig fornøyd, men så skal det være sagt at jeg er glad i sursøtt,prøv da vel
Denne salat ser temmelig fesen ud i farven, men den vejer op for det i smag. Det lover jeg. Den smagfulde dressing er det der giver swiing til salaten og sammen med alle de finthakkede ingredienser gør det denne salat super raffineret og lækker
Til to personer brukte jeg. 250 g entrecote 2 dl soyasaus1 fedd hvitløk, revet1 cm ingefær, revet1 rød chili, finhakketsaften av 1/2 lime150 g glassnudler1 fedd hvitløk, revet1 cm ingefær, revet1 boks minimais, i strimler1 rød chili, i ringer1/2 rød parika, i strimler1/2 gul parika, i strimler1 vårløk, i ringer0,5 dl soyasausLag en marinade av soyasaus, chili, hvitløk, ingefær og limejuice
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.