Supergode lchf scones
Annette Helene -
Annette Helene -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 g mandelmel
  • 50 g fiberhust
  • 2 ts bakepulver
  • 50 g linfrø
  • 50 g smeltet
  • ekte smør
  • 150 g cottage cheese 2 egg 1-1,5 dl vann -Bland det tørre sammen, samme med det våte og deretter alt sammen :D Smør utover et bakepapirkledd stekebrett! Du kan selv velge hvor tykke du vil ha de, jeg valgte passe størrelse slik at de ble godt gjennomstekt samt at jeg fikk flere stk :) - Stekes på 200 grader midt i ovnen i ca 20-25min ( til gylden farge) obsobs VELDIG godt å strø over rosmarin, havsalt, timian, litt revet permasan og litt soltørket tomat før steking :D det piffer opp smaken, luktet nesten pizza her idag ! Jeg serverte med:* Jarsberg smør og skinke* Snøfrisk naturell * Rekesalat: Bland en boks reker i lake ( klem ut vannet), tilsett 0,5dl creme fraische/seterrømme+0,5dl majones. Ha også over noen dråper siktron, litt hakket løk, salt og pepper :) Blandes godt !

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.