Jeg hadde i en skje rawtella fordi uraffinert kakaosmør og nøttesmør er kjemepsunt og kjempegodt. ) Her er en meget enkel fremgangsmåte som kan tweakes etter ditt eget behov og hvordan du vil næringsinnholdet skal være
Loff er noe jeg forbinder med ferie. Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Nå som det bare er idErik og meg igjen i huset, prøver jeg å lære meg nye mengdeberegninger. Men vil du spare tid - og likevel få et bra bakeresultat - kan deigen formes umiddelbart
Jeg fikk 10 kuler/klatter til sammen, totalt inneholder alle disse hele 23g protein. Jeg fikk 8 kuler (1 forsvant i gapet før bildet ble tatt), settes kjølig. Jeg fikk 10 kuler/klatter til sammen, totalt inneholder alle disse hele 23g protein
Egentlig viljeg si at det er bare du. Jeg er tilhenger av å få energi og overskudd gjennom sunn og næringsrik mat, og holder på å lage en serie som heter "Energi og overskudd- ja takk"
Jeg brukte store amerikanske papir-muffinsformer (Fra Ica), og er veldig fornøyd med de. Jeg brukte to biter sjokolade fra 86% kako platen jeg også hadde liggende. Jeg brukte to biter sjokolade fra 86% kako platen jeg også hadde liggende
6 ss smør (jeg brukte Berit Nordstrand margarin). 1. Mal havregryn og kokosmasse til mel i en blender. 2. Vend sammen havre- og kokosmel, salt og kakao
Her om dagen skulle jeg prøve å gjøre min elskede svært glad ved å lage koteletter på den måten han er oppvokst med, nemlig langtidssteking/koking i stekeovnen
Nå er ikke jeg lavkarbo-entusiast, men jeg har kastet meg på lag-din-egen-majones-bølgen. Jeg liker personlig ikke smaken av kaldpresset raps- eller solsikkeolje, men kaldpresset olivenolje elsker jeg- i alt annet enn nettopp hjemmelaget majones
Jeg velger å ha selve grøten uten så altfor mye smak slik at tilbehør og topping tilfører sødme, men du kan ha i mer søtning, kanel eller kardemomme hvis du vil
DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DET PÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE. Det er ingenting som kommer opp mot en tur til Nord Norge når det gjelder å spise kaker, å beundre kaker å tenke at nå har jeg fått nok kaker
Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano. )Jeg nøyer meg med å kjøpe såkalt tempurarøre på pose og blande med vann
I dag har jeg prøvd å vekke surdeigen min til live igjen, etter en lengre sommerferie. Jeg håper jo det går greit, den er over ett år nå og har blitt en kjærkommen beboer på kjøkkenet mitt
Koker disse for lenge, vil de få en besk smak. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.