Hjemmelaget fondant/sukkerpasta(stor porsjon)3 plater gelantin4 ss kokende vann2 ts sitronsaft60 g flytende glukose (kjøpes på apoteket) eller hvit/lys sirupev
Men her er oppskrift. Ble spurt hvordan man lager sukkermassen jeg trekte Donningspøkelset med. Må innrømme at denne gangen var sukkermasse kjøpt ferdig på panduro
Jeg har sett på forskjellige oppskrifter på nett og deretter kommet frem til min egen variant. Sukkerpasta, eller fondant som det og kalles til overtrekk kan fint lages selv
-))))). Oppskriften finner du under gjærdeiger. Sukkerpasta. Sukkerbunn fult med et lag vaniljekrem med krem, jordbær og bringebær og et lag med vaniljekrem med krem og skogsbær- Kaken er trukket med v
(Litt av kaken går vekk når du skjærer til formen)Krem - anbefaler denne sjokoladekremen eller vanlig smørkrem med kakaoBlå masse (sukkerpasta, mmf eller marsipan) eller annen farge etter bursdagsbarnets ønskeSvart, rød og hvit masse til detaljer, eventuelt sølvfarge til felgene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.