Disse er sukkerfrie,gjærfrieog glutenfrie og smaker knallgodt. Min erfaring med glutenfri bakst er at det ofte ikke blir særlig vellykket,men disse ble særdeles vellykket og er kjappe å lage
Bland i kardemomme, ekte vaniljesukkerog hvetemel (se tips). ♥ perlesukker (se tips). Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker på hveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell
Tilset sukker, og visp det godt inn. Nokon gonger må skillingsboller, brunsvidde ogsjokoladeboller få seg ein pause, og då klinker eg til med store saftige hveteboller
Ha eggeplommer, sukker, sitronjuice, sitronskall og maizena i en liten kjele. Det gjør bollene ekstra myke og gode, men du kan også lage disse bollene med annen type gjærdeig
Ha eggeplommer, sukker, sitronjuice, sitronskall og maizena i en liten kjele. Det gjør bollene ekstra myke og gode, men du kan også lage disse bollene med annen type gjærdeig
Pisk smør ogsukker sammen og tilsett marsipan for fyllet. Det går fint å bruke denne deigen til å lage kanelboller, skolebrød, kringle og andre typer gjærbakst
Trill dem til boller som har godt av å både hvile seg litt og heve seg litt til. Disse er fylt med makronfyll/mandelfyll, men de kan også fylles med tykt syltetøy, f
Noen ganger er det gøy med litt perlesukker oppå også. Glutenfri gjærbakst er ikke bare bare, og luftige og gode boller som holder seg myke og saftige i mer enn fem minutter er den hellige gral…
I. n. l. e. g. t. i. h. o. d. r. s. p. k. B. v. a. f. ø. u. b. j. c. 2. 0. 8. ,. m. æ. D. å. M. O. y. J. K. (. ). F. w. N. U. H. 6. 3. 5. 4. x. 1. V. /. 7. C. R. T. S. %. –. ♥ l. d l
I noen av bollene hadde jeg hakket sukkerfri sjokolade i også, det anbefales å prøve. Disse bollene ble bare helt nyyyydelige gode, myke og deilige og smaker virkelig som BOLLER selv om de er lavkarbo
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.