Jeg vispet først egg ogvaniljesukker luftig, før jeg hadde i smør, lettrømme ogmelk. Frokostvafler med fiber ogutensukker, var nok ikke det han mente, men det var det han fikk
Og mer is eller mindre melk hvis du vil ha den tykkere. Og noen av dere venter kanskje på oppskriften på kanelknutene jeg fristet med på Instagram og Facebook-siden i går
Det var ikke planlagt at de skulle være veganske, men nå som jeg har roet ned på smør ogmelk på grunn av høyt kolesterol ble det bare slik – og det er jo absolutt ikke feil
Når de kutter ut korn (som inneholder gluten) er det fort gjort å savne den luftige baksten. Gluten i seg selv er lavkarbo, det er et protein, så hvorfor ikke bare bytte ut kornmelet og tilsette hveteprotein til lavkarbo meltyper
'Hemmeligheten' bak min mors oppskrift er at melk, margarin ogsukker lunes sammen, egg og gjer piskes sammen og tilsettes før hvetemelet mikses i med håndmikser
Pensle med egg for å få de blanke, eller stek uten pensling om du ønsker matte boller. Oppskrift til 12-15 boller. 3 ts sukker. Bland det tørre sammen og tilsett vann og egg rørt sammen, ca 37 grader varmt. Trill ut bollene og etterhev i ca 30 min. 3 ts sukker
Kaken er utenmelkeprodukter, gluten, mel ogsukker. Kok opp melkenog løs opp sukrin melisen. Tidligere har jeg postet oppskrift på allergivennlige sukkerfrie bounty, men i dag “super sizer” vi den populære kokos sjokoladen og lager en hel bounty kake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.