Denne blandingen har du over potetene når de er ferdig stekt, og rører det sammen. Og jeg LOVER, denne varianten kan du fint servere i jula som et GODT alternativ til den mer norske varianten
Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. kveiteskiver. Hold sausen varm mens du steiker kveiteskivene og lager potetmos og gulrøttene
Kveite er en fantastisk fisk som smaker nydelig når den er riktig tilberedt. Når jeg tilbereder kveite hender det innimellom at den blir for tørr, det skyldes selvsagt at den har vært varmebehandlet for lenge
Stek på middels varme til den er gjennomstekt og saftig. Del kveiten i fire fine stykker. 400 g kveite4 skiver serranoskinke4 store basilikumsbladsalt og pepper6 ss olivenolje2 finhakket sjalottløk1 fedd finhakket hvitløk1 laubærsblad8 modne tomater2 ss finhakket basilikum. 400 g kveite
I fiskedisken falt derfor valget på kveite. 1 skive kveite (se an størrelsen på skiva. 1 skive kveite. I dag er det ett år siden jeg skrev det første matblogginnlegget mitt
Til denne stekte varianten liker jeg å servere en god rømmesaus. Som nevnt i tidligere innlegg syntes jeg at kveite til jul er noe som alltid er godt å se fram til
Legg kveitefiletene i saltlake i 20 minutter og tørk dem på kjøkkenpapir. Dryss over nykvernet pepper. Kveita er klar for damping på 72 grader i kombidamper i 10 til 15 minutter, eller på rist i en kjele med kokende vann under
Legg sprøstekt bacon over ved servering. Kveite. Kveite. 1-1,2 kg kveite med skinn og ben. Komgekrabbe. Stek kongekrabbe raskt i panne i nøytral olje, krabben skal være litt rå i
Stekt ris med kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Stekt ris er alltid godt. Det er helt greit, men om du først skal kose deg med litt ris, så er stekt ris med kylling en herlig rett som de fleste vil takke ja til
Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
Norsk jordbær med mager vanilje kesam ❤️. Ingenting er så godt som sprøstekt småørret. Etterstek på svakere varme til fisken er gjennomstekt, når kjøttet slipper benet
Dryss fileten med et jevnt lag grovt salt. La den ligge med saltet på i ca. 20 minutter. Skyll fisken godt i kaldt vann og klapp fileten tørr med kjøkkenpapir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.