) Mektig og god gryte ja, servert sammen med salat, raspa gulrot og masse paprika. Del sopp, purre og gulrot i bitar/stavar,og fres dei i smør i steikepanna
Slå over fløta og ost på toppen. 1 blomkålca 150-200 gram baconca 1 pakke fløtelitt ost til toppingKutt bacon i småbita og steik sprøtt. Kutt blomkål i passe buketta og kok møre, 10-12 minutt
På den måten lager du en luftig oglettstekt omelett som er saftig og god. Det er noe med det utrolig enkle og smakskombinasjonene som jeg synes er helt vidunderlig og som gjør at den ofte blir lunch for meg når jeg sitter og skriver på hjemmekontoret mitt
Her i huset er det populært å servere laksen sammen med poteter , agurksalatog rømme. Coucoussalat. Kutt laksen i porsjonsstørrelser og tørk godt av de
og litt grønn salat. Server de nystektelaksestykkene med nykokte nudler. når de nesten er ferdig stekt. På sommerstid lager jeg laks i folie med masse grønnsaker og legger på grillen,
Laks, ørret, scampi, torsk og anna kvit fisk i spennande smakskombinasjoner og forskjellig tilbehør. ♦ Wokedeog krema grønnsakerKutt valgfri grønnsaker i passelige biter, og start med å woke dei som treng lengst tid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.