Under finner du oppskrift påstekt ris med kylling. Del på Facebook. Hvis du kombinerer med kylling i tillegg, så får du en middagsrett som jeg nok vil tro faller i smak hos de fleste
Ha til slutt et par smørklatter på toppen for litt ekstra fylde. Denne retten har også sitt opphav i den sydlige delen av Frankrike, men det finnes sikkert variasjoner over dette temaet i hele Middelhavsområdet hvor klippfisk er populært
Denne oppskriften er en variant av en oppskrift jeg fant på sidene til "Eksportutvalget for fisk". Mariner godt utvannet klippfisk i en blanding av olivenolje, hvitløk og hvit pepper minst ett par timer - gjerne natten over
Etterstek på svakere varme til fisken er gjennomstekt, når kjøttet slipper benet. Aller best er det når du har fisket den selv, men det skal jeg ikke skryte på meg i dag
Ha litt smør på stekepannen og stek baconterninger pent brun og sett de tilsides. I dag har den stekte torsken fått følge med rosenkål surret sammen med baconterninger, gulrøtter og nydelige mandelpoteter
Denne klippfiskmiddagen er usedvanlig lett å lage, fantastisk smakfull og artig å servere gjester. Sett formen rett på bordet og la gjestene forsyne seg selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.