Siden jeg denne gangen hadde bløtere fyll enn forrige gang (blir mye bløtere med plomme), så jeg i ettertid at jeg trolig burde ha strødd fyllet over kaken før jeg helte vaniljekremen over
Deilig marsipankake, helt uten gluten og melk. Pisk eggedosis av eggene og sukkeret, bland de ulike meltypene og bakepulveret, og vend forsiktig inn i eggedosisen
Kaka er delt i tre lag, med vaniljekrem, bringebærsyltetøy og krem mellom hvert kakelag. For at marsipanen ikke skal svette i kjøleskapet, må kaka oppbevares i en kakeeske av papp
Den har lang tradisjon i den nordiske folketroen, og i en amulettpose helt tilbake fra bronsealderen er det funnet rognekvister sammen med forskjellige andre tryllemidler
Bland alle ingrediensene godt sammen og tilsett hvetemel til du får en løs deig (deigen skal ikke kunne eltes til vanlige hveteboller, men heller ikke være rennende)
Dagen i dag må sies å ha vært en real fryd for oss søtmonser, morsdag og fastelavn på én dag. Som seg hør og bør ble det laget både fastelavnsboller og morsdagskake her i huset
Kaka var til en toårsdag, men dette designet synes jeg kan passe til mange anledninger – klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer om hvordan jeg laget den…Les videre om dette
Marsipankaken er flyt med bringebærkrem i ett lag og vaniljekrem med valnøtter i det andre. Pyntet med marsipanroser og sommerfugler og ett bilde av henne
P. o. s. t. e. d. n. 1. 6. f. b. r. u. a. 2. 0. 5. y. A. L. i. D. l. K. k. R. p. å. g. m. v. M. j. ,. ø. S. T. h. 4. ½. 3. 8. B. H. V. (. ). -. æ. 9. I. m L. d l. m l. e g
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.