Hjemmelaget hot bbq saus, grillede paprika ogmarinerte kyllingbiter som er møre og svært smakfulle. Jeg har laget to ulike tortillas- en med fullkorn hvetemel og en med spelt mel
Renskåret svinekotelett sammen med klassikeren mozzarella og tomat. Smak til med krydderet. I tillegg har jeg stekt sjampinjong og laget en guacamole til
Når de er avkjølt legger du på salat, to skiver spekeskinke, kylling og så fordeler du de marinerte tomatene over, la gjerne noe av marinaden følge med, til slutt topper du med frisk timian og strimlet sitronskall
Rør ut maizenna med litt kaldt vann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen. Og det beste er nesten at suppen er så kjapp å lage
Server gjerne med en frisk salat, fetaost, soltørkede tomaterog en god klatt mager kesam ♥. Etter at jeg prøvde å marinere laks og andre råvarer med soyasaus er jeg blitt frelst, for gurimalla så digg det blir
Denne gryta er vegansk, men jeg har toppet med litt økologisk mozzarella. Likevel, høsten er jo koselig også da og lysten på varm mat er stor når det blir kaldt i lufta
) Smak til med salt og pepper. - Mos avokadoene ved hjelp av stavmikser eller mos med gaffel. Guacamole hører til taco, men det er også digg som tilbehør til forskjellig tapas
Krydre laksen med salt og pepper og press sitronsaft over. Når laksen er ferdig bruner du tortillalefsene slik på begge sider med litt olje i en jernpanne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.