) Sommerfugl-laks fra knutstad & Holen, med salat, litt fullkornsspagetti og spinatsaus. Fersk spinatCreme fraichefeta-ostSmør til stekingsalt og pepperKjempe enkelt og veldig godt tilbehør
Nå er det uheldigvis slik at man ikke får superstore muskler ved å innta spinat, men spinat inneholder vitaminer og mineraler som er viktig for både metabolisme og muskelbygging
Salat er lett og god sommermat. Og når sola skinner, har man ikke lyst til å bruke tid på kjøkkenet. Spinaten legger jeg i vann med i ts eplesidereddik (og skyller/vasker den godt)
This is my life - Det handler om å ta vare på seg selv..
Før i tiden var det en omstendelig prosesss å lage lage aspargessuppe, men den gang var den også en festsuppe som man gjerne brukte til forrett i konfirmasjon, bryllup osv
Friske grønne farger gir gode assosiasjoner til våren og en frisk start på ett nytt år. Selv om vi ferier nytt år med vinterens inntog, blir det for meg ikke «nytt år» før vinterens teppe har løftet seg og naturen blomstrer på ny
Spinat er meget sunn og jernrik. Skyll linsene godt og bløtlegg i vann mens du tilbereder resten. Varm olje, ha i hvitløk i terninger dyvelsdrek og spisskummen
Du forbinder kanskje pai med mye sukker og hvetemel, det behøver det ikke nødvendigvis å være. Her kommer en pai oppskrift bestående av for det meste spinat og egg
Det føles som å være over skyene…Vel hjemme er det da herlig å komme inn i varmen, å tine frosne ansikter og rumper, og varme opp en deilig aspargessuppe, som kjærestekokken har satt sammen til oss tidligere på formiddagen
Kvalitetsrik basmati ris med krydder og grønnsaker er jo nytelse i seg selv. Da mine barn var små var det meget populært med kun ris med masse grønnsaker, panir og raita til middag en gang i uken
Nemlig fetaost og spinat. Snurrene er fult mulig og fryse, og er holdbare i ca en uke. Ha så melk og salt i en bakebolle, tilsett melblandingen og oljen
Asparges kan brukes til mye forskjellig og jeg varierer så mye og ofte jeg kan. Siden jeg elsker supper har jeg selvsagt brukt asparges til dette, både de hvite og grønne
Og så smaker den veldig godt. TomatsausStek løk og hvitløk i god olivenolje. Stek løken til den er gyllen og tilsett resten av ingrediensene til tomatsausen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.