På tide å lage en ny porsjon. Eller har du enda ikke prøvd. Hjemmelaget musli er enkel å lage selv,du får ha oppi akkurat det DU ønsker deg,og det finnes ingen skumle tilsetningstoffer
Er du glad i kokos, kan du også ha i kokosflak i müslien. Bruker du kokosolje eller smør kan det smeltes på lav varme og has oppi blandingen, eller legge det i noen klatter oppå müslien før den skal i ovnen
250 g hel bokhvete1 dl solsikkefrø250 g havregryn100 gram kokosmel200 gram mandler og hasselnøtter, hakket i små biter1 /2 dl linfrø1 ts kanel1/2 ts kardemommegodt dryss med vaniljepulver2-3 ss honning- Start med å bløtlegge bokhvete og solsikkekjerner, f
Jeg har i den senere tid kuttet ut gluten fra kosten og har fått en helt ny mage som fungerer. I mangel på brød og annet glutenholdig mat, har jeg prøvd ut forskjellige erstatninger og i dag ble det hjemmelaget musli
Med sin søte og nøtteaktige smak spiller superfrøet amaranth stjernerollen i min nye favorittmüsli. Om amaranth poppes som mikroskopisk popcorn, slik de er brukt her, blir smaken mild og nøtteaktig og bidrar til å heve müslien til et nytt nivå
. Crunchy hjemmelagde energibarer kommer alltid godt med. Til frokost, mellommåltid, før/etter trening, til kaffen, kveldsnakcs eller som en liten “lifesaver” i veska når du trenger energipåfyll
Det er godt å ha müslien i yoghurt, cottage cheese og som snacs. Dette trenger du til müsliblandingen. Denne oppskriften er veldig lik de hjemmelagede briksene som jeg spiser en del av (oppskriften er på bloggen)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.