Det er hverken vanskelig eller veldig tidkrevende å lage kjøttkaker fra bunnen av. Denne grunnoppskriften kan varieres i det uendelige, alt etter smak og behag, hva man har for hånden og hva man liker
KJØTTKAKER. Hjemmelagde saftige kjøttkaker…. Vet du hva hemmeligheten er. Potetmel og bakepulver. Og helt klart en god brun saus som smaker som bestemors gode kjøttkakesaus
Kjøttkaker er en velkjent klassiker i de norske hjem, som jeg tror de fleste har ett forhold til. Den har lenge kommet på en knepen andreplass i avstemmingen om Norges nasjonalrett, rett etter fårikålen, som faktisk har sin egen dag som feires siste torsdag i september
. Vi innrømmer det gjerne. Vi har latt oss påvirke av reklamen. Etter å ha sett et utall TV-reklamer har vi gått til innkjøp av Stabburets kokkeklare kjøttkaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.