Skrell eggene og del de i to på langs med en skarp tynn kniv. Ta ut plommen og ha de i en skål sammen med de andre ingrediensene til fyllet untatt chili og rør godt sammen, bruk en gaffel, da går det greit
minutter med kraftig pisking skjer det noe. Hva med smaken. Min yngste datter mener at det kanskje hadde vært godt med litt peppermynteolje i, og kanskje litt sjokoladebiter…
Jo, da tar-man-det-man-haver og gjør så godt en kan, og resultatet ble tilslutt en snasen spansk søndagskylling som passer like godt til hverdags som til helgen
Knekk egg og hell i, krydder med grovmalt pepper på toppen. Påskekoteletter med egg og ost. Egg og baconmuffins og omelettmuffins er deilig å spise til frokost, lunch eller som turmat
Denne er herligmed en frisk Valpolichella til mmm mmm mmm. Det er ikke alltid like lett å få i seg mat her i varmen men i dag skal jeg lage Spansk kylling
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.