Selv har jeg gjerne fått det servert med en eller annen type ravioli, men ettersom man ikke har tid til å lage pastaen sjøl i dag, og kjøpt ravioli smaker høgg, så funker det fint medspaghettiogså
Spaghetti Carbonara er en av mine favoritter og jeg lager den på denne måten. Ha i tomaterog basilikum, vårløken presser du flat med en kjevle før du har i formen
Til spaghettimed salviesmør, hvitløk, bacon ogtomater trenger du. Selv har jeg gjerne fått det servert med en eller annen type ravioli, men ettersom man ikke har tid til å lage pastaen sjøl i dag, og kjøpt ravioli smaker høgg, så funker det fint medspaghettiogså
Når spaghettien er ferdig kokt Al dente (myk nok til å spises, men fast nok til å gi litt motstand når den tygges), vendes forsiktig olivenoljen med tomatene, chilli og hvitløk inn
Tilsett vin, tomaterog vann. Gni inn skankene med salt og pepper. Ha over grovhakket løk og hvitløk. Brun dem raskt i en varm stekepanne med litt olje og legg dem i en ildfast form
Resultatet blir lekre potetskiver med parmesan og hvitløk, ferdig i porsjoner. Bland sammen fløte, smeltet smør, raspet parmesan, hvitløkspulver samt salt og pepper - tilsett potetskivene og bland godt
Jeg har valgt å bruke squash i stedet for gulrøtter som var i den opprinnelige oppskriften jeg leste, og sammen med ovnsbakte tomater, gir det en frisk og søtlig smak på retten som passer helt perfekt til varme sommerdager
Da er det opp til deg å velge om du vil ha pastaplater, tagliatelle eller spaghetti. Men jeg har innsett at en hver matbloggermed respekt for seg selv må av og til bite seg i tapeten og lage pasta fra bunnen
Denne oppskriften på pasta med ruccola, tomaterog parmesan fant jeg inne på Trines matblogg. Rør forsiktig sammen mens du drypper litt god olivenolje over salaten og krydrer med litt salt og nykvernet pepper
Den beste måten og oppbevare dette er i ett tørt norges glass med en tett lokk. Grønnsaken kan knuses med hendene, i mortel eller kjøres i en kjøkkenmaskin til pulver
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.