Dette er en rett ikke så ulik Carbonaratil 4 personer 500 g spaghetti freser 1 fedd knust hvitløk i litt oljehar i3 dl fløte og 2 dl melk1 klype muskattsalter og peprer kutter opp ca 400 g skinkeog har i sausen med 1 dl revet norvegia 0,5 dl revet parmesan bland dette med pastaen og pynt gjerne eller sever med sprøstekt bacon. 500 g spaghetti. ca 400 g skinke
Løken surres myk i litt smør på stekepannen, soppenog bacon stekes lett, det skal ikke bli brunt, la skinken surre litt med tilslutt før alt haes i den hvite sausen
Rør ut maizenna med litt fløte eller vann og rør det inn i sausen. Ha litt god olje i en stekepanne med høye kanter eller bruk en gryte til å lage denne retten i
En pai med bare grønnsaker og krydderurter smaker utrolig godt, lakserester fra middagen sammen meg litt bacon er også deilig, eller en liten skinkeboks som jeg har brukt i dag - med litt salat, er dette en nydelig middag
Noen ville ha pasta carbonara, jeg ville ha noe med champignoner og Mini ville bagetti. Du kan vente med å lage sausen til du har lagt pastaen til koking
Bland bacon med kremost og fyll opp soppene. fylt sopp kan serveres som forrett også. Og du. Her kommer en kjapp tilbehørsoppskrift på en sen mandagskveld
Du kan også smake til med litt dijonsennep. Denne oppskriften kan kanskje virke skremmende til å begynne med når man ser alle ingrediensene, men det er den virkelig ikke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.