Jeg spurte meg frem for å finne ut hvilken Ladurée som skulle være best og overraskelsen var stor da jeg fant ut at butikken lå bare femti meter fra hotellet vårt
Etter Bocuse d’Or i Lyon gikk reisen direkte til Tromsø–også kjent som «Nordens Paris». Dette var mat det burde skrives sanger om, og som ga uttrykket Nordens Paris en helt ny mening for meg
Jeg legger ut litt bilder fra turen, først noen fra det utrolig koselige hotellet vi sov på. Ingenting lukter og smaker som ristede kastanjer en tidlig kveldsstund mens man vandrer langs Paris gater
Noen uker tilbake var jeg i Paris. Jeg kjøpte med meg en fransk kokebok hjem med navnet. Oppskriften under er hentet derfra men står der som en cupcake variant, mens jeg har lagd den i brødform og lagt til valmuefrø i oppskriften
Brie De Paris som er en av Norges mest solgte. #sponsetinnlegg #sponset #samarbeid #bakeblogg #kakeblogg #matblogg #blogg #bloggerne #hverdagsmat #gjærdeig #boller #middagsboller #matbloggsentralen #godtno #vgmat #nrkmat #briedeparis #ektefranskbrie #oluflorentzen #foodporn #buns #dinnerbuns @oluflorentzen 3 dl melk
og kjevle butterdeig fra grunnen…. Denne retten skulle egentlig hett kanin i butterdeig – det spiste jeg nettopp når vi hadde en vårtur til Paris, kjempegodt
Oppskrift til 1 person 150 gram kveitefilet Mandelflak Eggehvite Melblanding med salt og pepper Skjær bort bein og skinn fra kveita. paris spinat nordens kveite hverdagsluxus hverdagsmiddag fisk tromsø avokado fiskedisk søtpotet fersk 27
Denne rosa blender`n kommer fra KitchenAid og kan kjøpes hos Kitch’n. Da jeg var i Paris for noen uker siden så var jeg på en utrolig kul amerikansk diner som het Happy Dinner
en dråpe turkis karamellfarge ( fra Americolor). Idag ble jeg inspirert av den søte nøkkelring som jeg kjøpte sist i Paris , en søtt liten rosa macaron, med hjerte og Eifeltorn
Jo, fordi her har jeg mange spennende planer, som kommer i tiden framover. Jeg har vært noen ganger i Paris de siste årene, og det er jommen ikke mye de har å tilby en som ikke kan spise melk og gluten, så da blir det å stirre inn av vinduene i bakeriene og patisseriene, sukke litt og tenke
Om det regnet i Paris. Ville det alltid regne i Paris. En saftig biff har vi fortjent i dag. Begynner og få litt lite fantasi når det gjelder tilbehøret, dette er biffoppskrift nr
no, som igjen har oppskriften fra kokeboken «Et Lite Kjøkken i Paris». Jeg har hørt om denne franske pannekaken tidligere, men tror faktisk ikke jeg har smakt den før da
noe fransk på menyen. Gjett om vi satt å drømte om neste tur til Paris, og følte nesten at vi var der. Etter en dusj og en "god-morgen" til min kjære, kunne vi nyte sprøe, varme, lykkelige, franske Pain Au Chocolat til morgenkaffien
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.