Jeg har gjort litt om på oppskriften til svigermor og funnet at disse smaker helt himmelsk gode. Medisterkaker er kanskje forbeholdt juletider, men da jeg lagde dem i julen bestemte jeg meg for at disse nammisene skulle lages året rundt
F. o. t. E. r. i. k. H. a. n. e. m. M. d. g. f. j. l. s. D. b. å. p. 1. /. 2. ø. 3. 4. ,. v. u. y. h. S. O. æ. V. G. J. c. R. I. T. P. K. B. Y. A. w. y g. k g
Medisterkaker hører for meg julen til, men kan for all del nytes utenom også. Det er kanskje også ønskelig å slenge i litt ekstra godt krydder i høytiden for å virkelig trylle frem julestemningen i maten
Smak til med mer salt og pepper hvis nødvendig. 6-8 personer som tillegg til kjøtt og fisk. Hell i soppen og vend i smør og løk, ta i timian, salt og pepper, vend blandingen 3-4 ganger på 10 minutter. Ha i fløten og la putre under lokk på lav varme i 5 til 10 minutter
Bruk den soppen du finner, enten på butikken eller i skogen ♥. Nevner ingen navn, men jeg har gitt en mann tårer i øynene med soppstuing som eneste våpen
Soppstuing. og jeg håper du tar deg tid til å prøvekjøre pastinakkpurè. #Hjemmelaget #Svinefilèt #Soppstuing #Pastinakkpurè #Smaksrik #Middag #Kos #Helgemat #Aspargesbønner #Kjøkkentid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.